Styrk indlæringsevnen med Virtual Reality

Børn der bruger VR i undervisningen

Nu kan du anvende Virtual Reality, når du skal undervise ansatte eller elever. Som udgangspunkt rummer alle fag store oplevelser, og der kan derfor anvendes VR i undervisningen de fleste steder. Det behøver ikke at være dyrt at gøre brug af Virtual Reality og VR-briller, når du skal lære fra dig. Teknologien er efterhånden så udbredt, at VR-briller og andet udstyr kan købes til yderst fordelagtige priser. Udforsk vores brede sortiment, hvor du kan finde produkter, der differentierer sig på pris, design, funktion og komfort.

Præsenter og fortæl med 360 graders video

Hvem siger, at undervisning skal foregå foran en tavle med elever, der sidder stille på en stol? Bevæg kroppen og udforsk virtuelle miljøer, hvor du udfordrer hjernen gennem visuelle elementer og lyd. Bevæg dig ud på nyt territorium med 360 graders video, der, som navnet indikerer, er video, hvor du kan kigge fra side til side, op mod himlen og ned i jorden – du kan altså se den fulde horisont, som var du selv fysisk tilstede.

Anvend 360 graders video til at præsentere og fortælle om emner. Dette vil skabe opmærksomhed og interesse hos langt de fleste publikummer. På de kreative uddannelser, hvor der konstant skabes og produceres produkter og koncepter, er VR-briller et oplagt valg til at gøre kommunikationen unik og nyskabende. Invester i VR-briller og andet udstyr for at gentænke undervisningen og vær med til at udfordre måden, hvorpå vi lærer.

Suppler det faglige stof med VR i undervisningen

Gør undervisningen sjovere og giv dine elever et større udbytte af undervisningen med VR. Hvis du for eksempel skal videregive viden om Egyptens pyramider, vil du så selv foretrække at læse om dem i en bog eller opleve dem med egne øjne og stå ved siden af dem i en virtuel verden? Du kan give dine elever mulighed for at rejse verden rundt på et øjeblik i et virtuelt miljø. Giv dine elever en bedre mulighed for at huske det faglige stof, I gennemgår, gennem supplerende brug af Virtual Reality.

Tag på udflugt med Virtual Reality

Det kan være en dyr affære at tage elever med på udflugt, så hvorfor ikke blive i klasseværelset, hvor du kan udstyre eleverne med en VR-brille? På den måde kan I begive jer ud på eventyr sammen. Underviseren har en tablet, hvorfra der kan guides og fortælles om, hvad der foregår i den virtuelle verden. Man kan endda rejse ud i rummet og opleve solsystemet og alle planeterne, hvilket vil give en bedre forståelse af det faglige stof, da oplevelser for de fleste mennesker lagres bedre i hukommelsen. Samtidig er det sjovt, legende og anderledes – noget der appellerer til de fleste mennesker, ung som gammel.

Virtual Reality åbner op for et hav af forskellige indlæringsmuligheder, som vil give bedre undervisning, der for de fleste vil blive husket i længere tid. Oplev vores store sortiment af VR-briller og andet udstyr, som du kan udnytte til elevernes fordel i undervisningen. Vi kan levere større partier af VR-briller til offentlige institutioner, virksomheder og erhvervslivet. Nu er det blot op til dig at finde de VR-briller, der matcher dine ønsker og behov.

Relaterede artikler du måske også vil finde interessant