Derfor skal du opleve virtuel teambuilding

Teambuilding med VRInterne arrangementer og events i virksomheden er utrolig værdiskabende for dig og dine medarbejdere, og arrangementerne kan endda skabe en mere effektiv arbejdsgang i virksomheden. Hvorfor ikke prøve virtuel teambuilding, der er anderledes, udfordrende og legende, og som med garanti vil få smilet frem på dine medarbejderes læber.

Det er svært at beskrive, hvad Virtual Reality kan gøre for dig og dine medarbejdere, for teknologien er super alsidig og kan anvendes i mange forskellige situationer, der kan styrke dine medarbejderes interne relationer. Virtual Reality kan styrke de sociale forhold på arbejdspladsen og være med til at udfordre og ændre rutiner og opgaver. Dine medarbejdere mødes i en virtuel verden, hvor hæmninger kan ligges til side, og der åbnes op for leg og sjov. Samtidig kan Virtual Reality gøre indlæring mere interessant og anderledes, så dine medarbejdere er mere fokuserede.

Fra virtuelle relationer til menneskelige relationer 

Ikke nok med at det er sjovt at anvende VR-briller, så er det også sjovt at se andre bruge brillerne og stå og slå ud og fægte med armene. Hvis du mangler inspiration til den næste firmafest eller firmaarrangement, er en tur i det virtuelle miljø en oplagt mulighed for at lade medarbejderne have det sjovt og lære hinanden bedre at kende. Vi tilbyder VR-briller og andre gadgets, hvor pris, design og features differentierer fra produkt til produkt. Med andre ord så har vi noget for enhver smag – og enhver pengepung. Gå på jagt i vores sortiment og oplev en verden af Virtual Reality og VR-briller, der inviterer inden for til leg og sjov. Det er det oplagte valg, hvis du gerne vil ryste dine medarbejdere bedre sammen og garantere det næste store samtaleemne på arbejdspladsen. En sådan oplevelse vil få dine ansatte til at mødes over grin og gode minder.

Skab vindermentalitet på arbejdspladsen

Hvad er mere oplagt end at bevæge sig ind i sportens verden, når du vil styrke arbejdspladsens team og skabe vindermentalitet. Anvend Virtual Reality på arbejdspladsen som en motivationsfaktor, der skal drive dine ansatte til en vindermentalitet – udfoldelse gennem virtuelle spil, hvor man agerer hovedperson i spillet, og hvor man holder hele kroppen i gang. Interne daglige konkurrencer kan være et tiltrængt pusterum fra arbejdsprocesserne, og her er VR-briller og andre gadgets et oplagt valg. Skift bordfodboldbordet ud med VR-briller og vær en aktiv spiller i at udfordre dine medarbejdere. Samtidig sender du et signal om, at I følger tidens teknologiske trends, hvilket skaber status over for kunder og potentielle samarbejdspartnere.

Selvom Virtual Reality er en forholdsvis ny teknologi, er det hurtigt blevet muligt at købe VR-briller og andet udstyr til fordelagtige priser. Vi har mulighed for at levere større partier af VR-briller til virksomheder, offentlige institutioner og erhvervslivet generelt, så du kan forbedre arbejdsmiljøet gennem læring, sjov og leg.

Kontakt os for mere viden & et godt tilbud

Vil du gerne vide mere om hvordan Virtual Reality kan bruges til at styrke sammenholdet i din virksomhed, eller blot have et godt tilbud på en større bestilling, så kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud.