UPS klar med VR til at træne deres chauffører

UPS anvender Virtual RealityStuderende chauffører skal til at træne med VR for at kunne genkende skilte, fodgængere og andre biler ved hjælp af et VR headset, som viser vejen og dens forhindringer. United Parcel Service står selv for simulationen og træningen af eleverne. Ved hjælp af VR får eleverne en 360 graders oplevelse og det vil nærmest føles som om det er virkelighed når de får headsettet på og begiver sig i gang med træningen.

Ifølge Jeanne Lawrence, som er udviklingsleder hos UPS, er uddannelsen grundlæggende og Virtual Reality vækker den til live, hun siger samtidig at VR supplerer den træning eleverne skal have og er med til at engagere eleverne endnu mere.

UPS udtaler at VR-headsettet erstatter tidligere berøringsfølsomme skærme, som har været brugt. Træningsprogrammet skal også kunne bruges til at træne pakke-lastvogne og i fremtiden vil UPS bruge meget mere VR og AR (Augmented Reality, udvidet virkelighed, red.)

Brugen af Virtual Reality vinder stadig mere og mere frem i forskellige brancher, blandt andet har det været brugt i sundhed- og medicinalindustrien til for eksempel kirurgiske simuleringer. Vi forsøger hele tiden at dygtiggøre os til alt, og VR er en fantastisk opfindelse, som gør det muligt for os at udvikle os hurtigere og mere effektivt.

Kilde: theverge.com