Top 10 bedste VR apps i 2018

Vi har testet en masse apps til VR briller og er nået frem til en Top 10 over de bedste apps på markedet i 2017. Vi tager dig igennem en rundvisning af de bedste 360 video apps og 3D spil. Der findes et hav af VR apps og udbuddet er lidt større til android smartphones end til iPhone. Der er dog alligevel et vældig godt udvalg til iPhone.

Google Street View

Google Street View i 360 graderGoogle Street View er intet mindre end ‘App-mazing’! Egentlig er det ligesom på computeren hvor du søger en lokation og så kommer billedet frem fra stedet, MEN med det lille twist at det er 360 grader visning og det vil altså (næsten) føles som at stå der selv! Er du klar til at rejse Jorden rundt?  

“Google Street View” er gratis i App Store og Play Butik. 

Download app’en til Android her. 

YouTube

Se 360 graders VR videoer hos YouTubeHvis ikke du allerede har den nyeste version af YouTube installeret på din smartphone, så er det en klar anbefaling herfra. I søgefeltet på YouTube-appen kan du nemlig skrive #360 video og frem kommer de flotteste og fedeste 360 grader videoer.

“YouTube” er gratis i App Store og Play Butik.

Download app’en til Android her.

DinoTrek VR

DinoTrek VR app spil til Android & iOSTør du ‘stå ansigt til ansigt’ med en Tyrannosaurus Rex? DinoTrek VR tager dig med tilbage til dinosaur-tiden. Du vil føle du går rundt imellem dinosaurerne og oplever dem som de var dengang inden de uddøde. Du ser dem spise, sove og endda slås. Meget flot og gennemført app som du bliver nødt til at prøve mindst én gang.

“DinoTrek VR” koster 13 kr. i App Store og er gratis i Play Butik.

Sisters


Sisters horror VR spil til VR brillerEr du til gys og gru er “Sisters” lige noget for dig! En Virtual Reality spøgelseshistorie: Uden at afsløre for meget kan vi fortælle at du er ‘helt alene’ i et hjemsøgt palæ under en voldsom storm. Du skal finde ud hvad der skete med søstrene, som engang boede i palæet, og ‘nogen’ eller rettere ‘noget’, ved du er der… Kan du holde øjnene åbne under hele spillet?

“Sisters” er gratis i App Store og Play Butik.

Discovery VR

Discovery VR natur oplevelserDiscovery har lavet en fed VR app hvor man kan se Mythbusters, Wildlife og meget andet. Den er spækket med dokumentarer, korte natur-film og så videre. En lækker ‘tilbage til naturen app’.

“Discovery VR” er gratis i App Store og Play Butik.

Fractal Combat X

FracTal Combat X VR spil til iOS & AndroidSprængfyldt action 3D kampspil. Du styrer dit eget kampfly og er på en mission hvor det selvfølgelig gælder om at skyde så mange og meget som muligt. Grafikken og hele setuppet er en 5 stjernet fornøjelse og man bliver nærmest forpustet af alt den action!

“Fractal Combat X” er gratis i App Store og Play Butik.

Download app’en til Android her.

Romans From Mars 360

Romans From Mars VR spil til iOS & AndroidDu er en romersk soldat og ved hjælp af din armbrøst skal du forsvare dit slot mod en hær fra Mars. Du kan opgradere dit våben og dine fjender kommer når du mindst venter det, hvilket gør spillet sjovt og spændende og ikke mindst vanedannende.

“Romans From Mars 360” er gratis i App Store og Play Butik.

Download app’en til Android her.

Roller Coaster VR

VR Roller Coaster app til VR brillerHar du VR briller skal du også prøve en rutchebane! Vi lover dig at det bliver en fed oplevelse, og “Roller Coaster VR” har gjort det godt! Bliv bjergtaget af den smukke eksotiske natur på den vildeste rutchebanetur. Hold godt fast!

“Roller Coaster VR” er gratis i App Store.

Download app’en til Android her.

Lamper VR: Firefly Rescue

Lamper VR Firefly app til Android & iOSDu er Little Lamper – en bette ildflue i en stor og farlig verden. De skumle edderkopper har invaderet Ildflue Kongeriget og kidnappet alle dine ildflue-venner. Skynd dig at redde dem med for eksempel ildkugler og nyd den farverige verden lavet i høj kvalitet. Et spændende og grafisk flot spil, som kan spilles og nydes af både børn og voksne. “Lamper VR: Firefly Rescue” er gratis i App Store og Play Butik.

Download app’en til Android her.

Incell VR

Inceel VR spil til iOS & AndroidI det her spil bliver du ‘skrumpet’ ned til en mikroskopisk celle inde i kroppen på et menneske, og du skal beskytte mennesket mod vira og andre farlige elementer. Spillet er en god blanding af action,racing, strategi og videnskab. Det er ganske underholdende og tilmed lærerigt.

“Incell VR” koster 7 kr. i App Store og er gratis i Play Butik.

Download app’en til Android her.