Rutschebanen “Dæmonen” i Tivoli får Virtual Reality funktion

Prøv VR i DæmNu kan du opleve VR i Tivoli's DæmonenonenEfter 2 års hårdt arbejde kunne Tivoli i København d. 6. April 2017 endelig åbne op for Skandinaviens første rutschebane hvor gæsterne kan vælge Virtual Reality på deres tur. Dæmonen har dermed fået tilført en ny digital dimension, ifølge Jacob Helenius, direktør for Tivolis udviklingsafdeling. “Med virtual reality åbner der sig helt nye døre for os til at skabe spektakulære oplevelser, ovenikøbet i eksisterende forlystelser.” udtaler han yderligere.

På lige omkring hundrede sekunder vil du med 77 km i timen få den vilde 4G-påvirkning, samtidig med at du med VR brillerne på, kan se fantastiske ildsprudende drager og farlige dæmoner i et flammehav af kinesisk fyrværkeri. Du kommer desuden igennem 3 loop og et fald på 20 meter!

Tivolis egen udviklingsafdeling har skabt Dæmonens kinesiske fyrværkeri-univers. Når gæsten sidder i rutschebanen med VR headsettet på, kommunikerer headsettet ved hjælp af Bluetooth til en computer koblet til rutschebanens vogne og fortæller om acceleration og placering og giver på den måde hver gæst en unik oplevelse af at være til stede i det kinesiske univers med drager og dæmoner og festligt fyrværkeri.

Det er naturligvis stadig muligt at tage en ganske almindelig tur i “Dæmonen” som i gamle dage, skriver Politiken.

Kom med bag kulisserne hos Tivoli, og se hvordan VR i Dæmonen kom til – se afsnittene herunder:

 

Tivoli Dæmonen VR – afsnit 1


Tivoli Dæmonen VR – afsnit 2


Tivoli Dæmonen VR – afsnit 3

Kilde: http://politiken.dk/ibyen/byliv/art5822653/Virtual-reality-rykker-ind-i-rutsjebane-i-Tivoli

Foto venligst lånt fra: Tivoli.dk