Temmelig uhyggeligt! Se den nye “IT” film trailer…i VR!

Oplev IT filmen i VRSå bliver det ikke meget mere uhyggeligt! Husker du Stephen Kings “Det onde” fra din barndom? Den film er skyld i, at mange er bange for klovne den dag idag. Nu har de lavet en genindspilning af den uhyggelige film og du kan se filmens trailer i VR lige her.

Du kan se den som den er, eller gå all in og på med VR brillerne, ja ikke for at lokke, men du tør ikke. Jeg er simpelthen en kylling og jeg helliger min nattesøvn højere end et godt gys, så jeg springer over… Hvis ikke du allerede har trykket ind, vil jeg prøve at beskrive for dig hvad den handler om.

Det skulle efter sigende foregå nogenlunde således:

Et grinende barn laver en papir-båd, han leger med den i en lille å af regnvand på vejen, båden driver væk på den regnfyldte vej, papirbåden forsvinder… ned i afløbet i vejen, hvor blev den af? Hov, der er et ansigt dernede i kloakken, en klovn, han smiler og griner på en sær måde.

Kan du forestille dig det? Hvis ikke, er det på med VR udstyret og sæt igang. Hvis altså du tør. Du vil kunne lide det hernede…

Nyttige links til mere viden om den nye IT film:

Se IT VR traileren herunder

N.B: Hvis du ser denne side fra en Safari browser via din Apple enhed, kan du ikke se 360 graders video. Hent i stedet Youtube app’en, og klik her for at finde IT filmen.