Huawei har fået eget VR headset til P9 og P9 Plus

Huawei laver deres eget VR headsetLigesom Samsung har Gear VR til sine topmodeller, har Huawei nu fået “Huawei VR” til sine topmodeller – P9 og P9 Plus. Det kinesiske Huawei er en stor konkurrent til Samsung, og med det nye Huawei VR er de med igen.

Selve headsettet er også en konkurrent rent funktionelt og stilmæssigt følger de sådan set også nogenlunde trop. Det er en hvid og forholdsvis let klods med en strop, der går over dit hoved for at holde headsettet på plads foran dit syn. Ligesom med Gear VR, skal du også sætte din smartphone i fronten. Huawei har også en touchpad og og en tilbage-knap i den ene af siderne, så du kan navigerere rundt i spil og apps.

Huawei VR skiller sig dog alligevel lidt ud, da de, ifølge Engadget, har valgt en Full HD skærmopløsning fremfor WQHD, som mange af konkurrenterne har. De skiller sig også ud ved at have en vendbar USB Type C-port i stedet for MicroUSB som for eksempel Samsung har.

Ifølge producenten lander de nye Huawei VR i butikkerne i løbet af foråret, hvad prisen bliver, melder historien ikke noget om, men man må forvente en pris på niveau med Samsung modeller.

Vil du ikke vente på Huawei’s eget VR headset – så finder du vores udvalg af VR headset til Huawei smartphones her – som udover designet, stort set er identiske i specs.