Danmarks første Virtual Reality Café åbnet i Aarhus

Cafe Limitless i Århus - Europas største VR cafe…og det er ikke kun for nørder! Maskinerne er ikke helt som du kender Virtual Reality, som en brille hvor du putter din smartphone i, men en del mere avanceret. Det er nemlig ikke kun dine øjne, som kommer på oplevelse, men hele din krop. Maskinerne er indrettet til at simulere dine bevægelser og give dig ned til en 2,8 graders nøjagtighed. Det vil altså føles som var du selve personen i spillet.

Caféen Limitless er åbnet i Frederiksgade 33 i Aarhus og er den første af sin slags i landet – ja i hele Nordeuropa. På caféen kan du opleve klassiske skydespil, du kan svømme med delfiner og fisk i et smukt koralrev og meget andet. Caféen er for alle og der er spil og oplevelser for enhver, der har et indre legebarn, en eventyrer eller en oplever gemt i sig.

Udviklingen og teknologien går stærkt i øjeblikket. Virtual Reality vinder virkelig frem for tiden, og det lader til ikke kun at være en mode-dille, men noget, der er kommet for at blive – og det bliver større og større. Virtual Reality er ikke længere forbeholdt den nørdede kerne, men er nærmest hvermandseje.

Vil du gerne besøge Café Limitless i Århus, så læs mere på deres Facebook side her.

Foto: Venligst lånt fra vrlimitless.dk.