Bekæmp zombier i den nye “The Walking Dead” AR oplevelse

Prøv The Walking Dead AR app'enAugmented Reality (udvidet virkelighed) blev først kendt med Pokemon Go, og nu er det muligt at bekæmpe zombier i AR.

Husker du Niantics “Pokemon Go” som udkom sidste sommer? Der kan du ved hjælp af dit mobilkamera se interaktive figurer stå og hoppe på for eksempel dit sofabord og det er din opgave at indfange dem ved hjælp af en interaktiv pokeball i selve spillet. Denne funktion hedder AR og er indbygget i selve appen. Nu har udviklingen nået nye højder, da udvikleren Next Games giver dig muligheden for at bekæmpe zombier i AR.

Det er jo intet mindre end genialt at kombinere den interaktive verden med den virkelige verden. Forestil dig en horde af zombier hjemme i din stue som du skal bekæmpe – alt sammen for sjov. Interaktive udgaver af de mest populære karakterer fra The Walking Dead, såsom Daryl Dixon og Rick Grimes vil også hjælpe dig og dine venner i kampen mod zombie apokalypsen.

“The Walking Dead: Our World” giver dig spandevis af zombier at tilintetgøre og masser af interaktive våben at vælge imellem til opgaven.

App’en er lavet i forbindelse med den nyeste sæson 8 af The Walking Dead, som har premiere den 22 oktober i USA.

Prøv The Walking Dead AR spillet, her kan du downloade det: